News-blog-detaljno

HajdeDa Night Patrol

Petak je veče

Petak veče završilo se sa poslom jako kasno , i kao nagrada za dobro odradjenu nedelju rešio sam da dam sebi malo oduška, bacim pogled na predled eventova na hajdeda.com da se informišem i krenem napolje.

U medjuvremenu me zove dobra prijateljica da naletim na piće do Tezge. Tamo prva asocijacija puko akvarijum svih profila. Od mladih devojčica od 20godinica pa do eminentnih Beogradskih teta, muškarci lokalna starija ekipica uglavnom. Neka devojčica pušta muziku , fusion svega u underground maniru , svi nešto lepo raspoloženi , lepo veče u meni omiljenom baru u gradu. Jeste restoran sa dobrom klopom ali meni je uvek na prvom mestu bio bar.

Ponoć, kraj muzike , malo se popllo, vreme je za dalje :) T u blizini Djura bar , devojka na violini i DJ. Opasna kombinacija. On vrti neki House sa puno nekih disko ritmova a ona uskače u beat i dodaje svoji violinu kao šlag na tortu. Lokal pun, puno lepih ljudi, svi uživaju. Baš lepa i opuštena atmosfera. Ostajemo skoro dva sata tu, deo društva se razilazi, deo društva se samo zagrejao za dalje.

Sledeći korak Ben Akiba White Lounge. Selekcija na ulazu, izgleda ne primaju baš sve goste. Nadežda Dimitrijević pušta muziku. Za nju sam mislio da je samo lepa žena koja se izgledom profurala da je angažuju, ali ne. Ona je baš DJ. Odlično miksuje, veseli zvuci tiični za ženske DJ. Atmosfera fina. Zabavljamo se ali nam nešto postaje malo doadno i rešavamo da krenemo dalje.

Sledeći korak su dragi prijatelji u Gadosti. Marko Nastić sa lakim tigrovima Kikijem i Brankom. Gadost mala zbijena , Marko pušta, svi fantastično raspoloženi, djuskaju , vole se, žene lepe, dostupne za komunikacju. Marko mi viče piće , volim to kad mi DJ vikne piće, nekako se lepo osećam u tim prilikama. Ako je za ludu žurku potrebna dobra muzika , puno raspoleženih ljudi koji se svi zabavljaju , onda je to to. Marko je Gadosti stvarno dao notu koja joj je trebala, zna Peppe šta radi.

Već smo spremni za  kući , ali žene nam podivljale, hoće u Mint. Ako mogu one , mogu i ja :) Dolazimo u Mint, mesto brojnih ne zaboravnih trenutaka.Nema baš mnogo ljudi, ali svi standardni elemnti tu, taj lokal, muzika odlična ... Odlično za kraj , možda ne tako ludo kao na nekim drugim gradskim afterima, ali mislim da je za kraj ove noći ovo baš merica.

Reklo bi se odličan provod.

 

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta