News-blog-detaljno

Bili smo na Topljenju

Beogradski Sajam
Oliver Huntemann

U Beogradu su na Topljenju nastupila velika imena svetske tehno scene Oliver Huntemann i Victor Ruiz

Obišli smo Topljenje, sad već jedan od možemo reći institucijalnih rejvova Beogradske scene. 

Neki naši drugari , koji su inače Dj-evi već nedeljama smaraju kako treba da idemo na Topljenje jer su Oliver Huntemann i Victor Ruiz dobar deo njihovih trackova koje vrte kad imaju svoje nastupe.

Prostor na sajmu koji je inače jako veliki , lagano se puni. Nisam baš ljubitelj sajma kao lokacije, koji pogotovo izgleda malo sablasno kada nije popunjen, bez obzira što je stage odličan i svetlo sa njega vrhunsko.

Marko Vuković vrti uvodni set , onaj što ne treba da digne ljude već da ih lagano zagreva, baš tako kako treba, ljudi stižu , sve počinje da izgleda kao žurka.

Taman kad se sve složilo, kreće Victor Ruiz (Brazilac) jedan od najcenjenijih producenata tehno scene današnjice. I to baš tako zvuči. On je definitivno žurku doveo na nivo zbog kojeg su svi prisutni u sad već punom amfiteatru sajma i došli.

Odlična atmosfera, svi djuskaju, onako kako rejv treba da izgleda. 

Iza Victora nastupa Huntemann i već u prvim minutama shvatam zbog čega se moji drugari toliko lože na njega. Tehno u najboljem smislu te reči - žurka je podivljala! 

Tu bih završio izveštaj sa ovog rejva, jer je i mene malo ponela atmosfera, pa sam počeo da žurkujem umesto da radim :)  

Ono što može da bude zaključak sa ovog dešavanja jeste da ekipa koja organizuje Topljenje,  ima vrlo prefinjen izbor najbitnijih tehno dj-eva današnjice i da se izuzetno radujem sledećem Topljenju na koji dolazi meni lično omiljeni - Boris Brejcha.

Jedino što bih izneo zamerku na dogadjaj jeste da bez obzira ako nema sponzora iz duvanske industrije, na ovakvom dogadjaju mora biti cigareta da se kupe, jer je upravo sinoć dobar deo mojih prijatelja na žurci imao problem sa time, kao i da u VIP zoni je bilo samo pivo 0.25, a pogotovo za muškarce pivo u toj količini je apsolutno ne prihvatljivo, mada to nije bio veliki problem jer je na ostalim šankovima sve bilo regularno.

Sve u svemu baš je bio REJV !!!

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta