News-blog-detaljno

Evolucija veštačke inteligencije

15. juna Kompanija NELT organizuje treći ciklus NELT edukativnog programa namenjenog studentima, u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB.

Tokom narednih 20 godina, način na koji živimo i radimo će se verovatno promeniti više nego što se menjao u proteklih 2.000 godina.

Sa trenutnim razvojem veštačke inteligencije ulazimo u novo doba u razvoju čovečanstva – doba unapređene stvarnosti. Ovo doba karakteriše unapređenje prirodnih ljudskih sposobnosti računarskim sistemima koji nam pomažu da mislimo i odlučujemo, stvaramo i uopšteno otvaraju nam nove poglede i uvode u novi vid stvarnosti.

Treće po redu, javno predavanje, u okviru trećeg ciklusa Nelt edukativnog programa, će pokriti razvoj računarstva do sada i mogućnosti koje su sada dostupne i koje su pred nama. 
Miloš Žikić će predstaviti svoju viziju simbioze računara i čoveka i kako ćemo zahvaljujući ovome imati svet koji je više povezan, kompleksniji, dinamičniji i lepši.


Kompanija NELT organizuje treći ciklus NELT edukativnog programa namenjenog studentima, u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB. U okviru trećeg ciklusa NEP-a, 25 odabranih studenata imaće priliku da razvijaju praktične veštine iz domena kreativnosti i preduzetništva, kao i da prošire svoje vidike u pogledu kritičkog mišljenja, timskog rada i razvoja projekata, polaznici će proći kroz jedinstveno iskustvo saradnje i saznanja, koje se ove godine odvija pod sloganom MISLI BUDUĆNOST!.

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta