News-blog-detaljno

Morcheeba - Arsenal Fest 08

Trip hop pioniri Morcheeba nastupaju kao hedlajneri 23. juna na Main Stage-u Arsenala 08.

Trip hop pioniri Morcheeba nastupaju kao hedlajneri 23. juna na Main Stage-u Arsenala 08.

Morcheeba pevačice Skye Edwards i gitariste Ross-a Godfrey-a biće 23. juna hedlajner Arsenalovog Main Stage-u, gde će publici izvesti svoje brojne klasike, ali i stvari sa albuma "Blaze Away", koji bi trebalo da se pojavi 1. juna. 

Morcheeba je od osnivanja 1995. godine prodala preko deset miliona primeraka svojih devet albuma, a poznati su po globalnim hitovima kakvi su "Oherwise" "Enjoy the Ride", "Blindfold", "Blood Like Lemonade", "Over And Over", "Rome Wasn't Build In a Day"...

“Već smo 20 godina u poslu, a nikad nam nije trebalo ovoliko vremena da turnejom obiđemo svet. Još uvek nalazimo fanove u mestima gde nismo svirali pre. Neki su čekali dugo da nas vide, a neki tek otkrivaju našu muziku. Zapanjujuće!", kaže Edwards. 

Komplet ulaznica za tri večeri Arsenal Festa 08 košta samo 2.000 dinara još samo danas! Od 15. marta komplet je 2.500 dinara, a biće puštene i pojedinačne ulaznice koje će za svako veče posebno koštati 1.500 dinara. Prodaja ide preko mreže Eventim, u Domu omladine Kragujevca i na blagajni Pozorišta za decu u Kragujevcu.

napomena: Tačna satnica nastupa benda je 00:45 do 02:00, 24. juna nakon ponoći (11:59PM je stavljeno da se datum eventa ne bi prebacio na naredni dan).

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta