News-blog-detaljno

Svemirko u Gradskoj Bašti

Svemirko

U Gradskoj bašti 30. juna bend Svemirko imaće promociju novog albuma. Novim singlom "Meni se ne svira" Svemirko najavljuje drugi album "Tunguzija".

Svemirko je sve što ste od jednog pop benda tražili i dobili. Savršeno uravnotežen spoj osećaja, veštine i kvaliteta. U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je koji njegove nastupe uživo čini nezaboravnima. Ova eklektična skupina predvođena Markom Vukom Vukovićem uz pomoć pratećeg sastava koji čine Antonijo Tali Bošnjak, Marin Toni Tandara, Branimir Brana Blažević i Bojan Bojko Bojkov, nameće se kao jedna od interesantnijih savremenih muzičkih pojava u regionu. 

Na krilima debitantskog albuma "Vanilija" Svemirko je za relativno kratko vreme pridobio naklonost publike kao i muzičke kritike. Upravo tamo gde se prvi završava, drugi po redu studijski album nastavlja od 15. maja 2018.  Drugi po redu studijski album donosi fantastične melodije i aranžmane, neshvaćenu živopisnu poeziju i lude ritmove savršenih zvučnih aroma koje prožimaju nove hitove.

Od severa do juga, od zapada do istoka, odsviravši pozamašan broj koncerata 2017. godine, Svemirko opravdava poverenje koje mu njegova publika daje, a za leto i ostatak 2018. godine sprema nove koncerte i nove, kako noćne tako i dnevne avanture.

U Gradskoj bašti 30. juna bend Svemirko imaće promociju novog albuma.

Novim singlom "Meni se ne svira" Svemirko najavljuje drugi album "Tunguzija".

Singl "Meni se ne svira" je dostupan na linku:
https://soundcloud.com/jasamsvemirko/svemirko-meni-se-ne-svira

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta