News-blog-detaljno

Jason Derulo u Beogradu

Svetska superzvezda, trenutno je najpoznatiji po zaraznoj “Tip Toe”, hitu „Swalla“sa preko milijardu prikaza na YouTube-u, „If I’m Lucky“  i pesmi “Colors”,, koja je i himna 2018 FIFA Svetskog prvenstva.

Sa preko 102 miliona pregleda i ekvivaletne prodaje širom sveta, oba njegova hita „Watcha Say“ i „Talk Dirty“ [feat. 2 Chainz] dostigla su četvorostruko platinasti status, dok su „Want To Want Me“ i „Ridin’ Solo“ zaradili trostruko platinasti. ““Trumpets“, „Wiggle“ [feat. Snoop Dogg] i „In My Head“ osvajaju dvostruko platinasta priznanja.

Platinasti singlovi uključuju uključuju „Marry Me“, „The Other Side“ i „It Girl“, dok su „Get Ugly“ i „Dont Wanna Go Home“ prošli kao zlatni. Strimovi njegovih numera prelaze 6.3 milijarde, a pregledi na YouTube-u prešli su 4 milijarde. Na radiju, njegova muzika došla je do više od 20 milijardi slušalaca, sa preko 3.5 miliona puštanja!

Ulaznice u prodaji od 23. maja na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima Eventima i onlajn na www.starkarena.co.rs

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta