News-blog-detaljno

Poletov kantautorski festival

Drugi po redu Poletov kantautorski festival CantOut by RockStar biće održan 27, 28. i 29. avgusta 2018. godine u Galeriji Polet.

Poletov kantautorski festival je nastao iz inicijative da se kantautori i njihovo stvaralaštvo učine vidljiviijim i da se mapira kantautorska scena sa svim svojim vrlinama i potencijalima. Specijalni gosti tokom trajanja festivala CantOut by RockStar biće i etablirani kantautori i ostvareni umetnici, čime će se, kao i prošle godine, izraziti poseban vid kolegijalne podrške u razvoju kantautorske scene u Srbiji i regionu. 

Generalni sponzor festivala je RockStar Energy Drink, a zvanični hashtag cantoutbyrockstar. Sve informacije u vezi sa festivalom CantOut by RockStar možete pratiti na oficijelnoj stranici festivala www.facebook.com/cantoutfestival/, kao i na stranici Galerije Polet www.facebook.com/polet.art.district/, a tokom festivalske promocije će za sve zainteresovane biti održan Otvoreni dan za sva dodatna pitanj, kao i Donatorsko festivalsko veče, čiji će datumi biti naknadno objavljeni.

Konkurs za učešće otvoren je do 20. avgusta, 

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta