News-blog-detaljno

Svetski dan helikoptera

19. avgust je dan kada slavimo ovu veličanstvenu mašinu, njenu istoriju, ljude koji su je izumeli i unapredili njen rad, pilote, putnike i sve ljubitelje vazduhoplovstva. 

Svetski dan helikoptera je globalni događaj na kom se proslavlja kultura letenja helikopterom, njihova široka primena u spasilačkim misijama, gašenju požara iz vazduha, putničkom i medicinskom transportu i u brojnim drugim poljima. To je dan kada slavimo ovu veličanstvenu mašinu, njenu istoriju, ljude koji su je izumeli i unapredili njen rad, pilote, putnike i sve ljubitelje vazduhoplovstva. 
Organizovanjem Svetskog dana helikoptera Balkan Helicopters se pridružuje brojnim helikopterskim kompanijama i helikopterskim entuzijastima iz celog sveta koji obeležavaju ovaj dan. Otvaramo svoje hangare za širu javnost i spremni smo da sve zainteresovane upoznamo sa našim radom. 
Ko zna, možda u nekom začnemo ljubav prema paranju nebeskog plavetnila. 
Dobrodošli! 

Ukoliko nikada ranije niste iskusili vožnju helikopterom Svetski dan helikoptera je pravi trenutak da to probate. Ukoliko ste se ranije vozili helikopterom i želite da ponovite taj doživljaj, razumemo vas. Tu smo da vas vinemo u nebesa. 
Za sve posetioce Svetskog dana helikoptera na helidromu u Dobanovcima Balkan Helicopters je pripremio specijalne promotivne cene letova.

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta