News-blog-detaljno

No Sleep Festival 2018

Budi deo novog No Sleep poglavlja u Beogradu od 15. do 18. novembra i doživi neprestani program od 48 časova, na više lokacija, uz muzičku konferenciju, izložbe, dnevne žurke širom grada i velike centralne žurke u Luci Beograd uz beskompromisnu produkciju!

Nakon što je prošle godine okupio preko 20.000 posetilaca nulte noći na Exitu, uz nastupe imena kao što su Jeff Mills, Ellen Allien, Paula Temple, Rebekah i brojni drugi, ovogodišnji No Sleep Festival održaće se u Beogradu od 15. do 18. novembra!

Novi član iz EXIT porodice festivala biće realizovan uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, a tokom besanog vikenda u Beogradu nastupiće neki od vodećih izvođača svetske elektronske muzike, ali i nadolazeće zvezde uz podršku aktera regionalne i domaće scene.

Kao muzička platforma, No Sleep je važan deo EXIT Festivala već četiri godine, a u 2018. godini, sa zasebnim festivalom, zajedno ispisujemo novo poglavlje.

No Sleep Festival održaće se na više lokacija dok će centralni program biti smešten u industrijskom okruženju Luke Beograd i njenom novom Hangaru na samoj obali Dunava.

Novi Hangar ujedno je i nova tačka najvećih elektronskih dešavanja u Beogradu, smeštena na svega 1.500 metara od Trga republike, a na ovoj, centralnoj lokaciji No Sleep Festivala, biće prikazana i najsavremenija produkcija iz ranga vodećih elektronskih festivala u zatvorenom prostoru.

Pored centralnog, No Sleep Festival imaće i prateće programe kao što su dnevne žurke, after partiji, izložbe i radionice, te muzička konferencija sa panel diskusijamana neke od najaktuelnijih tema na svetskoj i domaćoj elektronskoj sceni.

Njegov cilj je da detektuje različite aspekte i iskustva koja se tiču današnje elektronske muzičke scene. Susreti pojedinaca sa različitim iskustvima pokrenuće diskusiju o poznatim i još uvek neistraženim aspektima globalne i lokalne scene.

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta