News-blog-detaljno

Dope DOD u Beogradu

Ultips Event Production sa ponosom predstavlja konceret grupe Dope D.O.D. .

Internacionalno priznata hip hop posada iz Holandije, sa korenima u Africi i Engleskoj. U grupi čine reperi Skits Vicious, Jai Reaper i Dopei Rotten (bivši član). Poznat je po snažnim vokalnim linijama na teškim agresivnim otkucajima, njihov stil meša klasični hip hop sa elementima elektronskih žanrova. Vodec´i do saradnje sa Noisia, Mefjus, The Teddi Killerz, Black Sun Empire i Apashe..
Teško je kategorizirati bazu fanova, često opisuje svoj zvuk kao "svoj" sa snažnom sklonošc´u prema složenim tekstovima i vanzemaljskim predmetima. Ovo im je omoguc´ilo priznanje od velikih imena kao što su Limp Bizkit, Korn, Sean Price, The Prodigi, Redman, Onik i još mnogo toga sa kojima su imali priliku da rade i obilaze nakon što su objavili svoj debi video "Šta se dogodilo" (trenutno u 30 miliona prikaza na IouTube-u).
Nakon prac´enja prodatih emisija koje su stigle iz Rusije u Južnu Ameriku, njihova međunarodna karijera je otišla. Dobitnici su im EBBA nagradu u prvoj godini uspješnosti, čestom povratku na neke od najvec´ih evropskih festivala (Splash, Sziget, HipHopKemp, Beats For Love, Lovlands itd.), Pa čak i na SKSSV festivalu u SAD, koji su vodili za dogovor sa Duck Dovn rekordima za objavljivanje njihovog debitantskog albuma "Branded". Od tada su objavili niz projekata koji se sastoje od "Da Roacha" "Master Ksploder" "Ugli E.P." "Acid Trap", a nedavno i kolaborativni album sa legendama iz Njujorka, Onik, pod nazivom "Shotgunz In Hell".
Oni donose dve generacije hardcore rapa, mešajuc´i zvuk koji su obe grupe najpoznatije. To stvara uzbudljiv sukob lirskih džinova i vrhunskih udaraca, sa naglaskom "KSKSKS" i "Piro". Album se ne može više nazvati, uzimajuc´i slušatelja na 40-minutni vožnji po valjcima kroz inferno. Sigurno je rec´i da postoji dovoljno ponuda da se molimo čestim sledbenicima i ljudima koji samo upadaju.
Grupa trenutno radi na novom albumu, novim muzičkim video snimcima, u saradnji sa drugim umetnicima i filmskom projektu. Sa prosekom od četvrtine miliona online pristalica, nije teško pratiti šta oni imaju. Uvek držite svoje oružje i nikada se ne bojite da se razvijaju.

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta