News-blog-detaljno

Novembar Vino Fest 2018.

Tradicionalno, Novembar Vino Fest Vas očekuje 2. i 3.11.2018. god., na starom mestu u Hotelu Zira, sala Acropolis, Beograd.

Novembar Vino Fest predstavlja festival sa jasnom opredeljenošću da ovaj tip manifestacija postigne nivo svetski priznatih festivala vina.

Novembar Vino Fest je 2017. godine imao preko 120 renomiranih učesnika i preko 6000 posetilaca. U toku kampanje na društvenim mrežama informisano je preko 380.000 ljudi a preko 130.000 je reagovalo na vesti. će u 2017. godini, pored nastupa vinara imati i nastup proizvođača rakija, kao i gastro sekciju. Sve industrije koje se nalaze u ovim proizvodnim i prodajnim ciklusima su dobrodošle. 

Takođe, planiramo da ostvarimo objedinjenu ponudu regiona i zemalja učesnica. Tu podrazumevamo na sve izneseno i turističku ponudu sa turističkim organizacijama privatnim i državnim.

Ceo Oktobar mesec će biti posvećen promotivnim aktivnostima, koje uključuju i humanitarne akcije koje će imati značajnu medijsku pažnju.

HoReCa sektor će biti uključen u posebnu promotivnu aktivnost, gde očekujemo preko 80 najreprezentativnijih lokala u Beogradu (40-tak prošle godine) i preko 100 iz ostatka Srbija.

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta