News-blog-detaljno

Beogradska Nedelja Restorana

Beogradska nedelja restrorana traje od 1. do 7. oktobra u više od 50 restorana u celom gradu. 

Beogradska Nedelja restorana donosi pred vas specijalitete iz više od 50 pažljivo odabranih restorana u Beogradu, čiji su šefovi pripremili posebne menije sastavljene od najmanje tri jela: predjela ili supe, glavnog jela i deserta. U svih 50 restorana, tokom prve nedelje oktobra, specijalni jelovnici imaće jedinstvenu cenu od 1200 dinara!

Sedmodnevna gastronomska fešta koja se održava u celom gradu vodi vas kroz ukuse Evrope, Azije, Mediterana i Balkana, od vrhunskih burgera i odrezaka, preko nacionalnih favorita ili vrhunskih pizza, do visoke gastronomije i specijaliteta velikih šefova kuhinje!
Odaberite svoj restoran i krenite u gurmansku avanturu!

U beogradskom hotelu Marriott Courtyard predstavljeni su restorani koji učestvuju u Nedelji restorana, a predstavnici medija imali su priliku da uživaju u slasnim zalogajima šefa Nenada Jovanovića i vinima vinarija Zvonko Bogdan, Lastar i Tonković.

Organizatori Nedelje restorana pozvali su sve gurmane da se otisnu na putovanje gastronomskom planetom:

– Restorani koje smo uključili u Nedelju restorana pažljivo su odabrani tako da njihovi jelovnici pokriju širok spektar kulinarskih škola, te regionalnih i nacionalnih kuhinja. Uživaće i ljubitelji mesa, kao i vegetarijanci, ali i oni koji preferiraju ribu, paste, burgere ili egzotične ukuse Dalekog Istoka – naveli su organizatori Nedelje restorana, za koju kažu i da konačno dodaje Beograd na mapu svetskih metropola u kojima se ova manifestacija održava već dve decenije.

Organizatori su pozvali ljubitelje dobre hrane da što pre odaberu svoje favorite, rezervišu mesta u restoranima i krenu u gurmansku avanturu!

Posebnu medijsku podršku manifestaciji pružio je popularni televizijski kanal 24Kitchen.

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta