News-blog-detaljno

Festival tribjut bendova u Akademiji 28

Sezona velikih klupskih koncerata u „Akademiji 28“ i ove godine počinje Festivalom tribjut bendova, koji će se održati 5. i 6. oktobra u Klubu „Akademije 28“. 

Na sedmom po redu festivalu tribjut bendova posvećenom eks-ju muzici nastupiće bendovi koji će izvoditi muziku dva, po proceni mnogih, najznačajnija eks-ju rok sastava: “Azre” i “Bijelog dugmeta”.

Prve festivalske večeri, u petak 5. oktobra, nastupiće “Azra tribjut bend”, koji će izvoditi najveće hitove kultnog benda “Azra” i jednog od najznačajnih muzičkih autora Branimira Štulića. “Azra tribjut bend” čini neverovatna ekipa muzičara: Danilo Jevtović-Dača (vokal i gitara), Aleksandar Kovačevič-Koča (gitara), Luka Ostojić (bas) i Borko Stojačić-Borkoni (bubnjevi), koji za svoju muzičku intrepretaciju kažu: „ ...morate da čujete da biste poverovali!“

Druge festivalske večeri, u subotu 6. oktobra, nastupiće „Beogradski tribjut Bijelo Dugme“, u sastavu: Boris KraguljacSarajlija (vokal) nekadašnji član EKV-a, Ivan Ranković-Raka (bubanj), Miloš Jovanović (gitara), Milan Dajović (klavijatura), Nemanja Cvijović (bas) i Ljiljana Radovanović (prateći vokal). „Beogradski tribjut Bijelo Dugme“ iza sebe ima brojne koncerte i učešća na mnogim muzičkim festivalima, kako u Srbiji tako i u regionu, na eks-ju prostorima, a nastup koji sa ponosom ističu je koncert na beogradskom „Bir festu“.


Koncerti počinju u 22.00, a ulaz je kao i svake godine besplatan.

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta