News-blog-detaljno

Massimo - Dan zaljubljenih u Sava centru

Dovoljno je reći samo – „1 dan ljubavi“ u Beogradu i sve je jasno! 
Massimo za Dan zaljubljenih, 14. Februara, stiže u Sava centar. 

Iako njegova slavna pesma govori o samo jednom danu ljubavi, Massimo će uvijek naglasiti da ljubav treba pokazivati svaki dan. 
Ali, nekada ju treba i posebno obeležiti. 
To ćemo i učinti 14. Februara u Sava Centru u Beogradu gdje će jedan od najlepših muških glasova u regionu predvoditi najveću proslavu ljubavi.
Nebrojeni ljubavni hitovi nizati će se pred beogradskom publikom kojoj se Massimo iznimno veseli.

„Svaki je koncert novi izazov, a koncert za Dan zaljubljenih u Beogradu postavlja letvicu posebno visoko i događaj je kojem ću se posebno posvetiti“ – kaže Massimo.

Omiljeni izvođač prije nekoliko meseci izdao je novi album „Sada“ s kojeg već ima nekoliko hitova i predivnih ljubavnih balada. One će dodatno začiniti večer za pamćenje u Sava centru jer bit će to prava prilika da beogradska publika po prvi puta uživo čuje pjesme koje je radijski eter tako lepo prihvatio.
U pripremi su još brojna iznenađenja koje će Valentinovo 2019. učiniti posebnim.

„ Ljubav se pokazuje svaki dan. Svi znaju da ja nikada ne napustim dom, a da nisam poljubio suprugu. To su mali znakovi pažnje koji su iznimno važni. Isto tako, važno je ljubavi dati poseban prostor, posebno značenje. To ćemo zajedno učiniti u Sava centru. Učiniti ćemo taj dan, tu večer – nezaboravnom – najavljuje Massimo.

Ulaznice su u prodaji od 11. Oktobra na blagajni Sava centra i u sustavu Eventima.
Obeležite 1 dan ljubavi s Massimom!

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta