News-blog-detaljno

Beogradska Zima: Zaokruži Beograd

Zaokruži Beograd na mapi zabave za novogodišnje praznike! 

Termometar možda pokazuje suprotno, ali Beograd je zimi jedan od najtoplijih gradova u Evropi. 

Ne veruješ?

Izazivamo te da od decembra 2018. do februara 2019. istražiš njegove trgove, parkove, dvorane, da se zadišeš jureći na klizaljkama u Ledenom parku, da ispred Narodne skupštine dočekaš Novu godinu pod veličanstvenim vatrometima, da popiješ vreo čaj na Trgu otvorenog srca i osetiš toplinu duše prestonice Srbije!

Za najmlađe stanovnike grada, ispred Ustanove kulture “Vuk Karadžić” sve do Nove godine svakodnevno će biti organizovane pozorišne predstave u sklopu tradicionalne manifestacije Trg bajki. Bajkovito će za njih biti i na Trgu Nikole Pašića, gde će po prvi put biti postavljeno sankalište visoko šest i široko dva metra, a na platou ispred Hrama Svetog Save moći će da uživaju u Božićnom seocetu. 

Beograd je već dugo svetski poznat po dobrom provodu tokom leta, ali za ljubitelje muzike i zabave nikad nema zime! 

30. decembar 2018. 
Doček Nove 2019. godine počinje već 30. decembra koji je dan namenjen mladima, a oni će imati priliku da čuju žestoke hiphopere Stereo MC’s i jedne od najpoznatijih predstavnika drum & base žanra – Rudimental. Podrška će im biti i svima dobro poznati domaći bend SARS.

31. decembar 2018. 
Poslednji dan „stare“ ispratiće jedan od najpoznatijih bendova naših prostora – Bajaga i instruktori, koji 35. godinu postojanja dočekuju „kod kuće“, a pridružiće im se i Haris Džinović i fantastični Dejan Petrović Big Bend uz koje će Beograd ući u 2019. 

01. januar 2019. 
Novina Beogradske zime je ta što će 1. januara biti organizovan dnevni program sa koncertom klasične muzike Aleksandra Sedlara i Beogradske simfonijete s gostima, dok će večernji program obeležiti nastupi Senidah, Raste, Gramophonedzie-a i britanski producentski trio DISCIPLES.

Ove zime #ZAOKRUŽIBEOGRAD na mapi zabave, jer je to destinacija koja garantuje dobar provod za sve generacije!

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta