News-blog-detaljno

Koncert: BITIPATIBI

Koncert grupe Bitipatibi biće održan u petak, 28. decembar 2018. u 21h. Ulaznice su u pretrodaji od 3. decembra preko EVENTIM mreže, po ceni od 600 dinara.

Posle debi albuma “Lešnici divlji”, kojim su dali na uvid javnosti svoj ogroman talenat, nastavak karijere im je – uprkos jednom kratkom prekidu – doneo samo uspehe i umetnička priznanja: pre svega u vidu rasprodatih koncerata, kako kod nas, tako i u susednim zemljama. Ipak, baza sastava je Beograd, tako da njihov već tradicionalni prednovogodišnji koncert u Domu omladine, predstavlja vrhunac sezone kad su u pitanju fanovi.

U pripremi trećeg albuma, Bitipatibi su dopunili sastav, te je među njima sad i Dušan Petrović Dule, majstor na saksofonu koga znamo iz mnogih naših džez i alternativnih rok sastava (Plejboj, Eyesburn, Vlada Divljan, Dvojac bez kormilara). Zvuk grupe je obogaćen jednom novom dimenzijom koja navodi na klupski ritam i bluz, čime su prepoznatljivo melodične, setne i sanjive pesme liderke Une Gašić odjednom dobile novu infuziju energije – ne čudi da je “Dođi u moj san” već postala pravi hit, koji bi napokon bendu mogao doneti zasluženu mainstream prepoznatljivost.

Koncert u Domu omladine Beograda biće zato prilika da se proveri šta je u tako svečarskim okolnostima, pred samu Novu godinu, spremna da nam pokloni ova jedinstvena grupa, koja ima sva obeležja voljenog potkulturnog fenomena!

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta