News-blog-detaljno

BEOGRADSKA ZIMA DEČJEG KULTURNOG CENTRA BEOGRAD

U okviru manifestacije „Beogradska zima”, koju organizuje Gradska uprava grada Beograda, u Dečjem kulturnom centru Beograd održaće se „BOŽIĆNI KONCERT“ u subotu, 12. januara, u 12 časova, na Velikoj sceni „Donka Špiček”.

Na repertoaru će se naći numere „Majka česnicu mesi”, „Božić, Božić, blagi dan”, „Kolovođa”, „Anđeli pevaju” i „Badnjak”, ali i druge pesme zabavne muzike posvećene najmlađoj publici. Uz Hor Dečjeg kulturnog centra Beograd i Hor Čarolija na koncertu će nastupiti Bojana Stamenov, Sergej Ćetković, Minja Subota, Leontina Vukomanović, Ivan Mihailović, Ivan Zekić i drugi. Božićni koncert upotpuniće folklorni nastup Umetničkog centra „Talija”, koji će za ovu priliku napraviti i dramski prikaz srpskih običaja.

Pre i posle koncerta, u Atrijumu Dečjeg kulturnog centra Beograd, od 11 do 13 časova deca će imati priliku da učestvuju u UMETNIČKIM RADIONICAMA i od 11 do 14 časova da posete NOVOGODIŠNjI SAJAM, na kojem učestvuju Izdavačka kuća „Klet”, Udruženje građana „Pletenje srcem”, „Plava školjka”, „Suzanina zemlja čuda” i Dečji kulturni centar Beograd.

ULAZ ZA SVE PROGRAME JE SLOBODAN.

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta