News-blog-detaljno

DEL ARNO BAND koncert u DOB-u

Najpoznatiji rege sastav na našim prostorima, nakon više od jedne decenije, 25. januara 2019. godine objaviće novi album pod nazivom „Ako ne znaš šta da radiš?. Del Arno Band će tim povodom održati i veliki beogradski koncert u Domu omladine 9. februara i na taj način će sa svojom publikom proslaviti izlazak novog izdanja i početak velike koncertne sezone.

Kao što su i obećali, članovi benda su poslednje dve godine proveli u studiji i radili na novim stvarima, kako bi svojoj publici mogli da ponude muziku zbog koje je vredelo čekati sve ove godine. Na albumu će se naći deset pesama, među kojima su i dva već objavljena singla „Još uvek ima nade? i „Stari lek?, ali i potpuno novih osam numera u kojima kažu da su napravili veliki iskorak.

Novi CD "Ako ne znaš šta da radiš" možete poručiti u pretprodaji po promotivnoj ceni od 559 rsd na Mascom online shop-u https://bit.ly/2SjGcrc

Karte za koncert 9. februara u Domu omladine se do 1. februara mogu kupiti po promotivnoj ceni od 1000 dinara na svim Eventim prodajnim mestima. Od 2. februara cena karte biće 1200 dinara (na dan koncerta, cena karte biće 1500 dinara).
Link za kupovinu karata:
https://www.tickets.rs/program/del-arno-bend-396?lang=sr

Vidimo se u Domu omladine! One love!

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta