News-blog-detaljno

Deciji Sajam Beograd

Najveća dečija manifestacija na Balkanu. Svi mališani, mame tate bake i deke uživaće od 5-7 aprila 2019 godinena starom mestu - Beogradski sajam, hala 3.Dodjite da uzivate uz Cunga lunga druzinu i mnogo drugih zanimljivih i atraktivnih desavanja.

XXIII CUNGA LUNGA DEČIJI SAJAM održaće se u hali 3 Beogradskog sajma, od 05. do 07. Aprila. Ulaz je besplatan, a mališane očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti ovu manifestaciju.

Najmađi posetioci moći će da uživaju u velikom broju besplatnih kreativnih radionica likovnog, muzičkog, programiranja, zatim družiće se sa animatorima, klovnovima i svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Na sajmu će biti postavljen Tatami poligon borilačkih veština, gde će se predstaviti borilački klubovi, a naravno u ovom sportu moći će da se oprobaju i svi mališani koji to budu želeli.

Na sajmu ce biti puno igrica, poklona, druženja sa crtanim junacima, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su generalni sponzor manifestacije – CUNGA LUNGA , kao i sponzori KINETIC SAND, YIPPY I FRIKOM.

Rekli su o sajmu

Fantastična organizacija, izuzetna lokacija, velika posećenost, dobro osmišljeni prateći programi samo su neki od parametara uspešnosti prethodna dva dečija sajma. Ipak, za sve nas koji smo učestvovali u njegovoj realizaciji zadovoljna i vesela lica dece i roditelja su ono što će najduže ostati u sećanju. 

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta