News-blog-detaljno

Jevremova - ulica susreta 2019.

Praznik cveti i Dan opštine Stari grad obeležiće se uz nastup pevača Vlade Georgieva, a za domaćina manifestacije "Jevremova - ulica susreta" izabran je televizijski voditelj Ivan Ivanović. Nedelju dana pred Uskrs, kao i prethodnih godina, opština Stari grad ovom manifestacijom obeležava slavu i dan opštine, kada Gospodar Jevremova, jedna od najpoznatijih dorćolskih ulica, postaje mesto susreta i druženja sugrađana ali i gostima koji pristižu u Beograd.

"Jevremova - ulica susreta" je manifestacija kojom se od 2009. godine, nedelju dana pred Uskrs, na praznik Cveti, obeležava Dan opštine Stari grad.

U jednoj od najlepših ulica Starog grada i Beograda, Gospodar Jevremovoj, okupljaju se sve generacije Starograđana, Beograđana i gostiju Beograda.

Pozivamo vas da zajedno proslavimo Dan opštine uz pesmu, ples i performanse različitih umetnika, štandove izlagača, preduzetnika, udruženja i institucija, defile najmlađih Starograđana pod maskama, ukuse i mirise svih krajeva Srbije i nastupe muzičkih zvezda, pozorišnih trupa.

U pripremi su brojna iznenađenja i nastupi najpopularnijih umetnika domaće scene...

Vidimo se u Jevremovoj!

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta