News-blog-detaljno

Beogradski Manifest

Peti po redu porodični festival manifestacija i destinacija, Beogradski Manifest biće održan od 24. do 26. maja 2019. godine na Kalemegdanu. Ulaz je besplatan.

Beogradski manifest je jedinstvena platforma za promociju manifestacija i turističkih destinacija u Srbiji i regionu, kao i sjajne gastronomske ponude Srbije koju posetioci mogu degustirati na festivalu!

Održava se tradicionalno već pet godina na Kalemegdanu, najatraktivnijoj lokaciji u samom srcu Beograda.

Koncept festivala omogućuje posetiocima da se bliže upoznaju sa atraktivnim turističkim ponudama koje nude opštine u Srbiji, kao i zemlje iz regiona, a sve to kroz celodnevni zabavni i edukativni program za sve uzraste.

?Ove godine, Beogradski manifest će svojim posetiocima kroz 15 zona prirediti mnogo zabave, najrazličitiju gastronomsku i turističku ponudu, kao i posebnan kutak za najmlađe posetioce.

Koncept ovog jedinstvenog „festivala svih festivala“ je da se posetioci, kroz zabavan i kvalitetno proveden dan sa porodicom, pre svega upoznaju sa lokalnom i regionalnom turističkom ponudom, ali i da uživaju u različitim sadržajima iz domena tradicionalne i moderne muzike, plesa i filma, kao i u degustacijama gastronomskih specijaliteta, najboljih vina i zanatdskih piva Srbije.

Detaljan program mozete pogledati na linku https://www.beogradskimanifest.rs/zone

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta