News-blog-detaljno

Otvaranje sezone Ada 2019

NASTAVLJAMO DOBRU TRADICIJU POVODOM OTVARANJA KUPALIŠNE SEZONE - BESPLATNI KONCERTI ZA SVE POSETIOCE!!!
Ove godine, najveći provod na otvorenom počinje U PETAK, 14. juna, od 20h, uz dva rok benda koja decenijama vladaju ovim prostorima - YU GRUPA i GALIJA!

JP Ada Ciganlija će pored besplatnog koncerta, obezbediti za sve posetioce besplatan parking, u neposrednoj blizini!
Koncerti se održavaju na već poznatom Beer gardenu, na početku makiške obale Ade Ciganlije, gde će se i nakon velikog otvaranja, nastaviti sezona koncerata bendova domaće scene.

Početak letnje sezone na Adi Ciganliji biće obeležen 14. juna, u dobro poznatoj pivskoj oazi Bir garden koja se nalazi na početku Makiške strane Ade. Ovo će ujedno biti i prvi koncerti na bini Bir gardena ove godine, koji će trajati do 4. avgusta. Od 20.00 biće održani koncerti dva poznata benda na ovim prostorima - Ju grupe i Galije, zatim će se u subotu 15. juna nastaviti odlične svirke kada će nastupiti popularni pančevački indi pop rok elektro duo Buč Kesidi, a posle dugo vremena i bend Plejboj, koji je poznat po retkim živim nastupima.

Pored besplatnih koncerata JP „Ada Ciganlija“ je obezbedila da se 14. juna svi posetioci, koji dođu na koncerte, mogu besplatno i parkirati na javnom parkingu koji se nalazi u blizini Bir gardena - rekao je direktor JP „Ada Ciganlija“ Robert Đukić i dodao da će u subotu 15. juna u 10.00 biti podignuta Plava zastava koja će i zvanično označiti početak sezone kupanja na Savskom jezeru.

Sezona kupanja na plažama Ade Ciganlije trajaće svakog dana od 10 do 19 časova, zaključno sa 8. septembrom.

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta