News-blog-detaljno

2000late - Open air!

Kao što ste navikli 2000lete i čuveni dvojac 7.septembra za vas čeka prave nezaboravnu žurku u luci Beograd. Vidimo se!

Prijatelji, braćo, kumovi, due to popular demand, za nešto više od mesec dana započinjemo p e t u po redu sezonu vaših, a i naših, omiljenih retro žurki! Uz nostalgične hitove mtv-a i city records-a, u sad već poznatom prostoru Luke Beograd, vraćamo se na početak trećeg milenijuma i prisećamo se osnovne, srednje škole, a bogami poneki i obdaništa.

Ponovo đuskamo pod vedrim nebom, ali svakako a p e l u j e m o da karte nabavite na vreme, jer se kapacitet iz bezbednosnih razloga mora ograničiti. Više informacija o prodaji karata objavljujemo uskoro.

2000LATE čini stari dvojac vrsnih poznavalaca muzičke ere ranih dvehiljaditih (od 2000. do 2006. godine), Matija Ilić i Eva Škorić. Dobra druga dva su se okupila najpre u decembru 2015. godine i realizovala istoimenu emisiju na talasima FIST radija, koja se ubrzo zbog velikog interesovanja slušalaca (a i autora, što da se lažemo) pretvorila u serijal žurki. Ako ste odrastali (ili pak partijali) početkom milenijuma uz zabavnjake i stranu muziku, 2000LATE is the place to be.

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta