News-blog-detaljno

Romantični spektakl u Beogradskoj Areni!

Najveća italijanska pop zvezda današnjice Eros Ramacoti održao je koncert za pamćenje u Beogradu pred prepunom Arenom u okviru svetske turneje "Vita Ce N'e"

Eros je još jednom pokazao da je tata produkcije, svirke, zvuka i svega što ide uz to. Ove naše “veličine” bi definitivno trebale da dodju na jedan  čas kod čika Erosa i da nauče mnoge stvari. Erose, kapa do poda za sinoćnju fantasticnu energiju i atmosferu u Areni.

Hvala ti.

Nastup je počeo pesmom po kojoj i turneja nosi ime, a publika ga je dočekala ovacijama i aplauzom.

Posle par otpevanih numera, italijanski kantautor obratio se publici na srpskom jeziku.

 - Dobro veče, hvala što ste došli, evo i ja malo pričam srpski - rekao je Eros i izveo dobro poznatu numeru Terra Promessa.

Kao što se očekivalo, najglasnije i najbrojnije u dvorani bile su pripadnice lepšeg pola, čime je popularni Italijan još jednom potvrdio da je apsolutni miljenik žena. Dobro raspoloženi Eros igrao je i skakao je sve vreme na bini, trčao sa jednog na drugi kraj bine, mahao i slao poljupce publici.

Počev od numere "Vita ce ne", Eros je pokazao klasu u scenografiji koja podseća na vrhunske svetske produkcije, Ramacoti je po ko zna koji put dokazao da se i u doba elektronske muzike i modernih hitova i te kako cene kvalitet i romantika. On je u svom maniru izvodio dobro poznate pesme koje su već godinama neprevazidjeni hitovi, ali i mnoge nove numere sa poslednjeg albuma. Bile su to Fuoco nel Fuoco, Un Altra Te, Se Bastasse una Canzone, Musica e... A kada je Eros zapevao jedan od svojih najvećih hitova Cose de la Vita cela Arena je zapevala. Eros se zahvaljivao na srpskom posle svake numere.

Između pesama na video-bimu su prikazivane slike i videi kojima je Eros želeo da ukaže na ekološko stanje cele planete, pre svega na zagađenost okeana plastikom i vazduha smogom.

Ramacoti je pokazao diskretni šarm kancone praćen odličnim bendom i pratećim vokalima.

Ramacoti je ispraćen ovacijama sa scene, a publika je uživala u dvočasovnom vrhunskom pop koncertu.

Sigurni smo da je njegov zaštitni znak zapravo jednostavna, iskrena emocija koju publika voli.

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta