News-blog-detaljno

Ólafur Arnalds u Sava Centru

U sredu 20. novembra u beogradskom Sava Centru koncert će održati maestralni islandski muzičar Olafur Arnalds, koji će promovisati jedan od najboljih albuma XXI veka "Re:member".

Umetnik koji je osvojio nagradu Britanske akademije filma (BAFTA), kompozitor, muzičar i producent Olafur Arnalds proširio je svoju svetsku turneju, koja prati izlazak njegovog poslednjeg albuma – re:member.

Olafur je trenutno na velikoj svetskoj turneji, koja podrazumeva 125 koncerata, uključujući i rasprodate koncerte u Rojal Albert Holu i Sidnej Opera Hausu. Olafur i njegov tim kolega i muzičara su na ovim nastupima objedinili prošlost, sadašnjost i potpuno novi materijal, u jednom novom svetlu.

Turneja uključuje jedinstveni žičani gudački kvartet, bubnjeve/perkusije, kao i Olafurovu plejadu klavira i sintisajzera.

U centralnom delu koncerta nalaze se dva samosvirajuća pametna klavira u čiji su razvoj Olafur i njegov tim uložili preko dve godine. Oni su istovremeno i komponuju i predstavljaju glavni deo nastupa uživo. Svaki put kada sviraju je pomalo drugačije, što svaki nastup čini jedinstvenim.

Ulaznice za ovaj događaj, po ceni od 2200, 3200, 3700, 4200 dinara, biće dostupne od petka, 26. jula na blagajni Sava Centra, kao i na svim prodajim mestima mreže Ticket Vision i online na www.tickets.rs.

Organizator koncerta, Charm Music, posebno želi da omogući mladima da posete ovaj kulturni događaj, s toga će oni ispod 22 godine ulaznice iz II kategorije (redovna cena: 3700 dinara) moći da kupe sa 25% popusta, odnosno po ceni od 2770 dinara. Ove ulaznice važiće samo uz ličnu kartu.

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta