News-blog-detaljno

Željko Samardžić - 25 godina ljubavi iz Beograda

U organizaciji Centra beogradskih festivala, Željko će, posle čak 6 godina, održati solistički koncert 23. decembra u Sava centru. Posle 19 albuma i nebrojeno mnogo hitova sviraće se njegove najlepše pesme, ali u drugačijem aranžmanu i sa preko 50 muzičara na sceni.

 

Čuveni pop pevač Željko Samardžić najavio je veliki koncert u beogradskom centru “Sava” za 23. decembar čime je posebno obradovao sve ljubitelje njegovog rada.Ovaj nastup Samardžić je simbolično nazvao “25 godina ljubavi iz Beograda”, pa njime ujedno obeleževa i četvrtinu veka svoje više nego uspešne karijere.

Vlasnik mnogobrojnih hitova proteklo leto proveo je radno, zabeleživši sjajne nastupe širom regiona, pa se ujedno očekuje da će i koncert u Beogradu biti najava velike turneje povodom proslave 25 godina rada.

Inače publika željno iščekuje da čuje novu pesmu koju je Željko ekranizovao krajem septembra pod nazivom “Ne kapiram”,

– Kome je srce iz jednog komada, taj nije ni voleo… – deo je stihova Željkove još uvek neobjavljene pesme, a prema komentarima koji su usledili nakon što je najavio novi singl već se može zaključiti da Željko ima hit. Samardžić je pun elana za sve ono što ga očekuje u narednom periodu s obzirom na to da je tokom leta napunio baterije i svaki slobodan trenutak provodio je u kući u Dobroti, u Bokokotorskom zalivu, ali i na brodu kojim svakodnevno plovi kada boravi u Crnoj Gori.

Cene ulaznica: 1200, 1700 i 2300 dinara.

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta