News-blog-detaljno

Kadebostany prvi put u Beogradu

Švajcarska elektro-pop atrakcija, kolonizatori pop scene – Kadebostany, nastupiće premijerno u Beogradu 23. novembra 2019. u Domu omladine Beograda.

Osim po hitovima, snažnom vizualnom identitetu i moćnim live nastupima, bend iz Ženeve poznat je i po konceptualnoj republici Kadebostany, njihov hit ‘Castle in the snow’ ušao je na zvaničnu NASA playlistu za put na mesec 2024. godine, a u Beogradu predstavlja novi album "Monumental".

Svetski uspeh su doživeli nakon izdavanja obrade hita Beyoncé ‘Crazy in love’, koja je postala i sountrack za holivudski blokbaster film ‘50 nijansi sive’.

Nakon toga nižu hitove ‘Teddy Bear’, ‘Castle in the snow’, ‘Mind if I stay’ (2017), inspirišući DJ-eve širom sveta da rade neverovatnu količinu remiksa njihovih pesama.

Fantasticni vizualni efekti, plesne tačke, pa čak i marševi koji prate sve nastupe benda Kadebostany stvaraju recima neospisiv dogadjaj koji se ne sme propustiti.

Ulaznice po “early bird” ceni od 1200 dinara u prodaji su od 25. juna na prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs. Regularna cena ulaznica biće 1600 dinara.

Organizator: Charm Music Serbia

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta