News-blog-detaljno

Dečije Novogodišnje radionice u Merkator Centru

Praznične čarolije za Vaše najmlađe su stigle u Mercator Centar. Prijavite svoje mališane na neke od super radionica koje vas čekaju na poznatom mestu od 26. do 30. decembra.

Mašta može svašta
Četvrtak 26. decembar, od 17 do 20 časova

 • Kraftovanje  modelovanje plastelina, pravljenje različitih ukrasnih i korisnih predmeta od različitih materijala (papir, kolaž,karton, drvo,tkanina…). Cilj ove kreativne radionice jeste da deca iskoriste svoju maštu, kreativnost i volju i pretoče je u mala umetnička dela.
 • Likovna radionica  crtanje i bojenje novogodišnjih motiva (drvenim ili voštanim bojicama, flomasterima…). Deca će zadatke dobijati u odnosu na uzrast. Namenjena za sve uzraste.
 • Facepainting  oslikavanje omiljenih dečijih junaka na licima dece, bojama koje se lako skidaju i dermatološki su testirane.
 • Robotika – deca uzrasta 5 do 11 godina imaće priliku da na Smart steam stolu savladaju osnove programiranja kroz pokretanje i upravljanje robotima
 • Lego – lego sto sa kockicama za slobodno slaganje na zadatu temu

PRIJAVE: Mališane možete prijaviti putem društvenih mreža Mercator centra. 

 

Novogodišnji sportić
Petak 27. decembra , od 17 do 20 časova

Sportić za decu 

 • Sportska animacija – uz muziku koja pokreće, treneri vode zajedničku koreografiju, kojoj se najčešće priključuju i roditelji. Tu su još i limbo, provlačenje kroz obručeve…

PRIJAVE: Mališane možete prijaviti putem društvenih mreža Mercator centra. 

 

Praznični vikend
Subota 28. decembra, od 11 do 14 časova

 • 11:00-11:30 Takmičenje bejblejdova (Bejlblejdove za takmičenje donose deca)
 • 11:30-11:50 Tombola uz test znanja
 • 11:50-12:40 Mađioničar

Magični show mađioničara Filipina. Od samog početka deca se upoznaju za veštinom izvođenja trikova, ali najpre otkrivaju magični spontani svet u koji će ih Filipino odvesti. Sa nestrpljenjem svi u publici očekuju da će Filipino baš njih odabrati za sledeći trik u kojem zajedno učestvuju i dokazuju da je osim dobrog zezanja moguće i oduševiti drugare. Uz bogat repertoar mađioničarskih trikova publika će imati priliku da vidi i Filipinove žonglerske veštine. Svakog učesnika u programu Filipino nagrađuje balonom oblikovanim u njegovu omiljenu figuru!

 • 12:40-13:20 Interaktivna predstava „Potraga za Deda Mrazom“

Na našem putovanju po celom svetu u potrazi smo za Deda Mrazom kojeg moramo naći do novogodišnje noći! Glavni junaci su dečak i devojčica koji kreću u potragu za Deda Mrazom. U toj avanturi kroz niz interaktivnih igara deca će biti veliki pomoćnici za rešavanje prepreka i zadataka, gde će njihova uloga biti krucijalna za uspešan dolazak do cilja – do pronalaska Deda Mraza! *Predstava je namenjena deci uzrasta od 3 do 14 godina.

 • 13:20-13:40 Muzička animacija – Muzička animacija. Glumci iz predstave vode muzičku animaciju sa koreografijama koju deca prate.
 • 13:40-14:00 Deda Mraz – Druženje i slikanje

Svi učesnici dobijaju poklon.

PRIJAVE: Mališane možete prijaviti putem društvenih mreža Mercator centra. 

 

Pokaži svoj talenat 
Nedelja 29. decembra, od 11 do 14 časova

 • 11-12h Novogodišnja predstava

Novogodišnji mjuzikl za decu u kojem dobra i smotana Vila sa svojom pomoćnicom Mašom priprema čarobne novogodišnje poklone za decu. Međutim pojavljuje se Zloća da sve to pokvari. Kako će dalje teći priča i da li će paketići stići do dece za novogodišnju noć otkrijte sami u predstavi u nedelju. 

 • 12-14h Takmičenje u pevanju, plesu, imitaciji, glumi, recitovanju, trikovima, akrobatici. Ova aktivnost namenjena je deci od 4 do 12 godina. Svaki učesnik ima 3 minuta na raspolaganju za svoj nastup. Svaki ucesnik dobija novogodisnji poklon.

PRIJAVE: Mališane možete prijaviti putem društvenih mreža Mercator centra. 

 • Deda Mraz – Druženje i slikanje

 

Novogodišnja žurka pod maskama
30. decembar, od 11 do 14 časova.

Deca dolaze kostimirana (nije obavezno) i učestvuju na žurci. Žurka će biti propraćena novogodišnjim pesmama i koreografijama koje su vođene od strane animatora. Svi učesnici dobijaju novogodišnji poklon.

 • Deda Mraz – Druženje i slikanje

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta