News-blog-detaljno

Doneli smo odluku da drastično smanjimo kapacitet festivala, pa ćemo tako sa oko 20.000 posetilaca, koliko je bio dnevni prosek posete Lovefestu, broj posetilaca ograničiti na samo 5.000 ljudi. Tih 5.000 posetilaca biće smešteno na prostoru površine dva hektara, a kao i ranijih godina očekuje nas pet muzičkih bina. 

Posebni trenuci zaslužuju više od jedne epizode.

U maju 2018. godine, obeležili smo 20 godina u jednom originalnom konceptu i tom prilikom smo napravili jedinstveni muzički dogadjaj koji je okupio generacije DJ-eva i publike na jedno mesto.

Nakon dvogodišnje pauze, odlučili smo da RETROSPEKTAKL ponovimo u maju 2020. godine kada ćemo ponovo provesti publiku kroz jedinstveno klupsko iskustvo.

RETROSPEKTAKL je nadmašio sva naša očekivanja i žurka je ostala upamćena po vajbu upotpunjenom jedinstvenom muzičkom strukturom, gde su se smenjivali neki od najvećih hitova koji su obeležili prethodnih 20 godina elektronske muzike.

Biće mi velika čast da ponovo budem host Retrospektakla 2020 koji želimo da pretvorimo u revijalni skup domaće scene elektronske muzike, sa ciljem da jednom godišnje okupimo sve drage ljude na jedno mesto.

U oktobru 2020. ponavljamo susret disk džokeja koji su stvarali našu scenu i publike koja ih je pratila sve ove godine, a ovom prilikom mogu da najavim i produkciju dogadjaja koja će Retrospektakl podići na jedan potpuno novi nivo.
Stay tuned! 

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta