News-blog-detaljno

Barutana 2020 opening: Matador

Jedno od legendarnih imena na sceni elektronske muzike - Curtis Jones, svetu poznatiji pod kultnim imenom Green Velvet 5. juna stiže na Topljenje Open Air koje će se održati u atrijumu Beogradskog sajma!!!

Otvaranje sedme sezone Barutane uz Matadora

Matadorovo izvanredno tehničko umeće nikada ne pravi kompromis u pogledu kvaliteta. Prošle godine predstavio je niz uzbudljivih, novih, kreativnih projekata. Kao šef izdavačke kuće RUKUS, Matador je svoje talente preusmerio na nekoliko poduhvata, ohrabren odličnim uspehom na turnejama i sa izdanjima. Prethodnu godinu obeležili su i radovi u novim oblastima, kao što su downtempo i ambijentalni album 95BPM – Music to Fill the Space i bela vinil serija Cyclone. Njegov lejbl RUKUS nije bio zapostavljen, bilo je novih izdanja kako od Matadora, tako i od novih talenata.
Matadorova saradnja sa Artbatom – Apollo 11, postigla je uspeh, nakon plodne godine sličnih partnerstava, remiksovanja Stefana Bodzina i Ninetes-a.
Turneja po Južnoj Americi i po SAD-u, Amsterdam Open Air, Ultra Festival, Sonar Istanbul, Awakenings, Tomorrowland, Sonus Croatia, Output, DC-10, Stereo Montreal i još mnogo drugih gostovanja našli su se u Matadorovom rasporedu prošle godine.
Rezident je ENTER žurki na kojima širom sveta nastupaju najtraženija imena elektronske muzike, ambasador Richie Hawtin-ovog PLAYDifferently MODEL 1 analognog miksera i NEVE 5088 studijskog miksera. Osvojio je DJ Awards za elektronskog live izvođača, a njegovo ime uvek se nalazi na Resident Advisor Top 20 Live Artists listi.
Odgajan na Motown-u, napredujuc´i ka Guns N Roses, Pink Floyd, Orbital, Kasabian, tinejdžera Matadora su inspirisali elektronski divovi Richie Hawtin, Adam Beyer i Jeff Mills. Nakon što je naučio muzički zanat, uzdigao se iz andergraunda kada ga je Hawtin uzeo pod okrilje svoje Minus ekipe.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po promo ceni od 890 dinara za regularne karte i 1390 dinara za VIP.

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta