News-blog-detaljno

SANJA ILIĆ & BALKANIKA

EPSKA MUZIČKA PRIČA: 20 godina grupe Sanja Ilićmp; Balkanika 20 godina postojanja grupa će obeležiti koncertom 20. marta u Kombank Dvorani.

Kultna srpska grupa Sanja Ilić & Balkanika, održaće 20. marta koncert u Kombank Dvorani u Beogradu, kojim će započeti obeležavanje dvadesetogodišnjice postojanja.

Dve decenije prošlo je od izlaska albuma "Balkan 2000", koji je na scenu doneo kompozicije koje su postale najlepši reprezent kulturne baštine ovih prostora. Koncert u Kombank Dvorani biće omaž upravo albumu "Balkan 2000", ali i svim onim projektima u kojima su "Sanja Ilić & Balkanika" svih prethodnih godina pomerali granice muzike i stvaralaštva.

Zvuk koji neguju, a koji je spoj snažnih ritmova Balkana i elemenata svetske muzike, postao je prepoznatljiv i van granica naše zemlje.

Kompozicije "Simonida", "Hilandar", "Dolina suza", "Plava ptica" stekle su kultni status u našem narodu, dok publika u Beogradu dugo vremena nije imala prilike da ih čuje uživo, zbog čega će ovaj koncert biti jedinstveno emotivno i muzičko putovanje za sve ljubitetlje kvalitetnog zvuka.

Sanja Ilic & Balkanika - Dolina Suza [Official Video] https://youtu.be/kOxXniriV3c

Sanja Ilic & Balkanika - Plava Ptica [Live On Kalemegdan] https://youtu.be/5b5LziOtcw4

Sanja Ilic & Balkanika - Simonida https://youtu.be/V5GwhSgASHU

Grupa "Sanja Ilić & Balkanika" uspešno je predstavljala našu zemlju na "Pesmi Evrovizije" 2018. godine, plasiravši se u finale najveće evropskog muzičkog takmičenja. Sa pesmom "Nova deca" grupa je na kvaliteta i autentičan skrenula pažnju na Srbiju i naše kulturno nasleđe. https://youtu.be/g0tS6oTseNw

Sa istom željom: da se publici pruži kvalitetan sadržaj, dobra muzika i prave vrednosti, biće realizovan i koncert u beogradskoj Kombank Dvorani 20. marta. Ulaznice za koncert su u prodaji na Blagajni Kombank Dvorane, na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a i putem sajta tickets.rs.

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta