News-blog-detaljno

Marko Louis Solistički koncert

Marko Louis će održati veliki koncert 26. marta u Beogradskoj Kombank Dvorani.

Posle uspešnih koncerata po celom regionu Marko Louis će održati veliki koncert u Beogradskoj Kombank Dvorani u sklopu treće sezone “Beskraj Tour by Barcaffe”.

Posle tri studijska albuma i jednog “Live” albuma, Marko je nedavno objavio prvi singl “Ninana”, koji najavljuje njegov četvrti album. Markova verzija pesme “Rockabye” pod nazivom “Svet je u nama” u saradnji sa Clean Bandit i Tuborgom, privukla je veliku pažnju u celom regionu. Publika je ovu pesmu nazvala “motivacionom” i vreme je da je čujemo uživo na koncertima.

“U Beogradu je sve počelo i ovde igram na domaćem terenu :) Kao da nastupam pred velikom rodbinom. Uvek kada gledam u publiku na koncertima u Beogradu, imam osećaj da svakog poznajem i da smo bliski. Prvi put nastupam u divnoj Kombank Dvorani i mislim da nas fotelje neće sprečiti da ustanemo i da đuskamo. Čak mislim da je vreme da se popnemo na fotelje ;)”, izjavljuje Marko.

Ulaznice za Beogradski koncert po promo ceni su dostupne od ponedeljka, 23. decembra, od 19h u sistemu Gigstix, a od utorka, 24. decembra od 14h, i na blagajni Kombank Dvorane. Promo period traje do 31. decembra ili do isteka zaliha.
Vidimo se!

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta