Leto

Leto

0
Savski Kej bb
23-05
Club

Na najljepšem mjestu gdje se rijeka rijeke Save susrec´e s Dunavom, s prekrasnim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu, nalazi se novi letnji klub "Leto". Ime kaže sve - "leto" bukvalno znači "leto", a ovaj jedinstveni klub ima misiju da okuplja urbane ljubitelje kvalitetnih elektronskih otkucaja i da u letnjem letu donese potpuno novu dimenziju. "Leto" je oaza u kojoj c´ete moc´i uživati i opustiti se tokom dana, a kako pada noc´, osec´ate rast urbane i pozitivne energije koja c´e vas potpuno hipnotizirati i učiniti da ostanete do jutra.
"Leto" c´e predstaviti brojne dnevne aktivnosti i partije. Sredom, petkom i subotom c´ete imati priliku da slušate skupove najboljih beogradskih DJ-eva, koji c´e vas zaboraviti na sve i prepustiti se magiji ljetnih dana. Svake nedelje rezervisane su za poznate matineje koji su godinama privlačili najsvežnije i najzabavnije goste. Nastavic´emo da se sakupljamo pod suncem da se pozdravimo sa drugom radnom nedjelom sa udarima elektronske muzike. Program c´e obuhvatiti sve žanrove elektronske muzike, od kuc´e, tech house, dubokih i disko zvuka, odigranih od najpopularnijih DJ-a beogradske scene: Oisha, Teo Trunk, Mancha, Nekie, John Belk, Daniel Čehranov i mnogi drugi.
Lokacija splava je dostupna i nalazi se na Sava Keju, preko Kalemegdanske tvrđave. Naša letnja oaza je dobro povezana sa centrom grada, tako da možete spontano da popijete pic´e sa sobom čak i tokom napornih radnog dana. Unutrašnjost je urbana sa dodirom sofisticiranosti, sa puno zelenila, tako da ceo koncept potpuno opravdava svoje ime - "Leto" te čeka, baš koliko god čekate leto.

Ponedeljak

-

Utorak

-

Sreda

-

Četvrtak

-

Petak

23 - 05

Subota

23 - 05

Nedelja

18 - 01

["-","-","-","-","23-05","23-05","18-01"]

Predstojeća dešavanja

Prethodna dešavanja

Blog

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta